Deze website maakt gebruik van cookies om de functionaliteit en het gebruiksgemak te vergroten. Als u onze website gebruikt, gaan wij er vanuit dat u hiermee akkoord gaat. Sluit

Leerprikkels

ontdek je talentReigerlaan 3
1834VK Sint Pancras

Telefoon:

06-24678406

E-mail:

Website:

https://www.leerprikkels.nl

KvK:

53746279


Bedrijfsomschrijving:
Moeite met lezen, leren of plannen? Komt er niet uit wat er in zit? Leerprikkels begeleidt kinderen en studenten met leerproblemen.

Voor volwassenen verzorgt Leerprikkels informatiebijeenkomsten en workshops met als doel uw kind of student beter te kunnen begrijpen en begeleiden.

Voor schoolteams zijn er workshops en trainingen beschikbaar om kinderen te LEREN LEREN. 'Brein in beweging' is de meest recente workshop voor onderwijsprofessionals.

Wil jij weten met welke bewegingen jij direct de emotionele, motorische en cognitieve ontwikkeling van kinderen kan stimuleren? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden!

Foto's


Bedrijfsfoto Leerprikkels

Social Media

Leerprikkels heeft niet opgegeven actief te zijn op LinkedIn, Youtube, Facebook, Twitter, Google+ of Pinterest.

Recensies

Nog geen recensies voor dit bedrijf gevonden. Schrijf hier over uw eigen ervaring!


Welkom bij uw TheCompanyTree bedrijfsprofiel


U kunt inloggen met uw gegevens op de wijzig-pagina om uw profiel uit te breiden met extra informatie en afbeeldingen. Breng uw profiel direct onder de aandacht door deze te delen op verschillende social media.